Site Overlay

Het Nationaal Onderwijs Congres

Het Nationaal Onderwijs Congres

Wanneer

5 oktober 2022 - 7 oktober 2022    
9:00 am - 5:00 pm

Waar


Het congres voor onderwijsprofessionals uit het primair onderwijs

Het Nationaal Onderwijs Congres 2022 biedt op woensdag 5 oktober, donderdag 6 en vrijdag 7 oktober 2022 een inspirerend en interactief congrestival voor alle onderwijsprofessionals uit het primair onderwijs. Het jaarlijkse congres is hét onderwijsplatform voor kennis, ontmoeten, inspiratie, beleving en de laatste ontwikkelingen in het primair onderwijs en kinderopvang.
Daar wil je gewoon bij zijn

Zeker nu we elkaar weer fysiek kunnen ontmoeten pakken we extra uit met een zeer gevarieerd dagprogramma, waarbij jezelf je eigen programma kunt samenstellen uit een breed aanbod van masterclasses en workshops afgestemd op jouw functie. En uiteraard zorgen we ook voor de nodige ontspanning tussendoor. Mis het niet en schrijf je in voor slechts € 99 per deelnemer.

Topsprekers als Erik van ’t Zelfde, Jan van Halst, Paul Baan en Meester Jesper spelen in op de huidige ontwikkelingen in het onderwijs. Daarnaast zijn er inspirerende en praktijkgerichte workshops door onderwijsadviseurs en andere professionals. Is er ontspanning van o.a. Steven Kazan. Kun je tijdens het programma ook kennispartners uit het basisonderwijs ontmoeten op de innovatiemarkt en kennismaken met de nieuwste innovaties, materialen en lesmethodes.             De heerlijke versnaperingen maken de dag compleet tot een ware beleving. En dat alles op een prachtige locatie Spant! in Bussum.

Waarom deelnemen?

Waarom mag jij als onderwijsprofessional niet ontbreken op Het Nationaal Onderwijs Congres?

  • Een uniek congres speciaal voor professionals uit het primair onderwijs;
  • Topsprekers met inhoud op de praktijk gericht;
  • Masterclasses en workshops voor extra kennis en direct te gebruiken in de praktijk;
  • Een gevarieerd leerzaam programma naar eigen keuze en afgestemd op de verschillende functies in het onderwijs;
  • Naast inhoud ook entertainment en ontspanning;
  • Uiteraard compleet verzorgd met heerlijke versnaperingen;
  • Ideaal in te zetten als studiedag met al je collega’s;
  • Maak Het Nationaal Onderwijs Congres onderdeel van het professionaliseringsbudget.

Schrijf je in en reserveer je plek voor slechts € 99 per deelnemer of schrijf je in met je volledige bestuur of schoolteam. Dit fysieke congres wil je niet missen.