24e Oncologiedagen voor Nederland en Vlaanderen

Datum: 15-11-2018 - 16-11-2018
24e Oncologiedagen voor Nederland en Vlaanderen

Op 15 en 16 november 2018 zullen de 24e Oncologiedagen voor Nederland en Vlaanderen plaatsvinden in Congrescentrum Papendal in Arnhem. Verschillende onderwerpen voor de dagelijkse praktijk zullen aan de orde komen waarbij we vergeleken met vorige jaren, bij elke sessie meer tijd hebben ingepland voor de discussie. Er zal een keynote lecture komen over de “practice changing” onderzoek bij het mammacarcinoom.
Ook zal aandacht besteed worden aan het nieuwe kwaliteitskader palliatieve zorg. Afgelopen week kregen de participerende centra het nieuws van aanpassing van de inclusiecriteria voor de CPCT-02 studie. De nieuwe ”Principal Investigator” van deze studie, Martijn Lolkema zal u informeren over de stand van zaken en vooral over de eerste studieresultaten van deze studie die nu al geleid heeft tot de grootste database ter wereld met “whole genome sequencing data” van metastases en uitkomsten van behandeling.
De jonge collegae kunnen opnieuw wedijveren voor de Proefschriftprijs en de Pieter De Mulder Award. Gezien het succes van de Pieter De Mulder Award, is besloten het prijsbedrag verbonden aan deze prijs fors te verhogen naar 15.000 € en de duur die doorgebracht mag worden in het buitenland te verlengen. De vrijdag zal worden afgesloten meteen bijzonder onderwerp, namelijk E-nose.
Kortom een gevarieerd programma voor de dagelijkse praktijk voor de perifere en academische artsen betrokken bij de oncologische zorg.

We hopen u allen weer in grote getale te mogen verwelkomen!

Contact
Congress Care
T+31-73-6901415
E: info@congresscare.comDoelgroep: De Oncologiedagen zijn bedoeld voor medisch oncologen en andere medisch specialisten die zich toeleggen op de behandeling van kankerpatiënten. Tevens voor de arts-assistenten en ziekenhuisapothekers.

Meer informatie: https://www.nvmodagen.nl/">https://www.nvmodagen.nl/


Locatie: Hotel Papendal, Arnhem0


Trefwoorden: Arnhem, arts-assistent, kankerpatient, oncologie, oncoloog, ziekenhuisapotheker (ZA)


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: