2e Landelijke conferentie vso-pro-(v)mbo: Met talent samenwerken!

Datum: 22-09-2021
2e Landelijke conferentie vso-pro-(v)mbo: Met talent samenwerken!

Op 22 september 2021 organiseren wij in het Hart van Holland in Nijkerk de 2e Landelijke conferentie vso-pro-(v)mbo: Met talent samenwerken! We zijn waarschijnlijk een van de eerste organisaties die na de coronatijd weer een “live” evenement organiseren.
Alle jongeren uit het praktijkonderwijs, het voortgezet speciaal onderwijs en de mbo-entreeopleiding hebben talent. Deze conferentie staat geheel in het teken van al die jongeren die veel talenten hebben maar waarschijnlijk geen startkwalificatie gaan halen. Maar ieder talent is waardevol en verdient het dus ook om tot volle ontwikkeling te komen, zodat daarmee de overstap van school naar werk wordt voorbereid.
Over wat daar allemaal bij komt kijken wordt op 16 juni in Nijkerk een landelijke conferentie georganiseerd. Naast een boeiend plenaire programma is er in de deelsessies o.a. aandacht voor diverse subsidiemogelijkheden (techniekimpuls, ESF+), de do’s en don’ts van de flexibele kwalificatiestructuur, en de rol die een gemeente heeft.
We verwachten een opkomst van rond de 700 deelnemers.Doelgroep: docenten, bestuurders, hulpverleners, vsv-betrokkenen, gemeenteambtenaren

Meer informatie: https://www.lyyti.fi/p/2e_Landelijke_conferentie_vso__pro__vmbo_3521/nl/kansrijk


Locatie: Hart van Holland, Nijkerk