9e Landelijke studiedag Geriatrische Revalidatiezorg

Datum: 26-05-2021
9e Landelijke studiedag Geriatrische Revalidatiezorg

Geriatrische revalidatiezorg vergt van professionals een grote mate van flexibiliteit en samenwerking binnen multidisciplinaire teams waarbij een helicopterview van jou als zorgprofessional gewenst is. Het organiseren van de juiste zorg op de juiste plek is daarbij niet altijd makkelijk. Als je goed op de hoogte bent van de (on)mogelijkheden kun je de revalidatiezorg bieden waar jouw patiƫnt mee geholpen is.
Onze sprekers hebben veel ervaring en weten als geen ander hoe complex geriatrische revalidatiezorg kan zijn. Juist door hun eigen praktijkervaring reiken zij u zowel theoretische kennis als praktische handvatten aan waar u direct mee aan de slag kunt!

Wat kenmerkt de geriatrische revalidatiezorg anno 2021, welke successen zijn er geboekt en waar is ruimte voor verbetering? Tijdens deze studiedag is er aandacht voor belangrijke knelpunten en praten deskundige sprekers je bij over recente ontwikkelingen en richtlijnen binnen de geriatrische revalidatiezorg zoals revalidatie na COVID-19, de inzet van zorgpaden voor kwaliteitsverbetering, ambulante revalidatie, de verhouding GRZ tot de MSR, en het belang van een goede triage.Doelgroep: pecialisten ouderengeneeskunde, revalidatieartsen, huisartsen, klinisch geriaters en andere medisch specialisten, paramedici, verpleegkundigen en managers in de ouderen-, thuiszorg en chronische zorg, voor zorgverzekeraars en beleidsmakers.

Meer informatie: https://www.leidscongresbureau.nl/events/studiedag-geriatrische-revalidatiezorg-ouderenzorg-2024


Locatie: Eenhoorn Meeting Center, Amersfoort