Apothekersassistenten Terug naar de Schoolbanken

Datum: 10-06-2017

Banner website

 

Net voor de zomer, op zaterdag 10 juni 2017, vindt de volgende editie van ‘Terug naar de schoolbanken‘ plaats met 7 nieuwe onderwerpen. Van patiënten met een hoge bloedruk en psychofarmaca bij kinderen tot medicatiefouten in de apotheek en een les over allergie en overgevoeligheid.
Terug naar de schoolbanken staat al jaren garant voor interessante, leerzame en bovendien leuke nascholingen voor apothekersassistenten. ‘Op school’ bespreken enthousiaste en deskundige sprekers actuele onderwerpen waarmee je direct aan de slag kunt. De studiedag vindt altijd op een zaterdag plaats, zodat je – als je wilt – met alle assistenten van je apotheek kunt komen.

 

Zoals gebruikelijk bij ‘Terug naar de schoolbanken’ stel je ook dit keer zelf je lesprogramma samen. Je kiest uit de lijst precies die onderwerpen waarin jij je verder wilt verdiepen. Je geeft bij inschrijving je persoonlijke keuze aan. Meer maatwerk kun je toch niet wensen?
Natuurlijk is het ook een dag waarop je tussen de lessen door volop de gelegenheid hebt om bij te praten met je collega’s. De cateraar zorgt er intussen voor dat het je aan niets ontbreekt.

 

 Doelgroep: Voor apothekersassistenten

Meer informatie: http://marktwo.nl/cursusaanbod/terug-naar-de-schoolbanken-apothekersassistenten">http://marktwo.nl/cursusaanbod/terug-naar-de-schoolbanken-apothekersassistenten


Locatie: Hooghe Landt College, Amersfoort0


Trefwoorden: allergie, apothekersassistent, bloeddruk, medicatiefouten, overgevoeligheid, psychofarmaca


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: