Borstkanker Behandeling Beter 2018

Datum: 20-09-2018
Borstkanker Behandeling Beter 2018

Mede namens de symposiumcommissie nodigen wij u van harte uit voor het 9e Rotterdamse Borstkanker Symposium dat plaats zal vinden op donderdag 20 september 2018 in LantarenVenster in Rotterdam.

De afgelopen jaren is het symposium uitgegroeid tot een platform voor informatie en overleg voor het hele MDO. We bijten na de zomer de spits af voor het symposium-seizoen zodat iedereen na de vakantie weer helemaal bij is.

De opzet van het symposium “Borstkanker Behandeling Beter” is vrijwel gelijk gebleven. Vanaf 12.30 uur bent u van harte welkom bij een kopje koffie en een broodje, waarna u met een interessant programma en de beste sprekers op het gebied van de mammapathologie een update krijgt over nieuwe technologie, uitkomsten van studies, opzetten van nieuwe studies en controversen.

In sessie 1 richten we op nieuwe technieken, wat kan er eigenlijk allemaal? Vervolgens krijgt u de bekende systemische sessie met verhalen en uitkomsten op het gebied van de systemische therapie en een ASCO update die al bijna traditie is geworden. En in sessie 3 staan de jonge onderzoekers weer klaar om hun onderzoeksresultaten met u te delen.

Dan volgt het diner, goed als vanouds, waarna we proberen mensen tot het einde toe te boeien: Bij de EBCC en San Antonio is het duidelijk geworden hoe je de zalen vol krijgt: start een discussie over de axilla. En dat gaan we zeker doen.

Graag tot ziens op donderdag 20 september!Doelgroep: Het programma is bedoeld voor medisch oncologen, chirurgisch oncologen, radiotherapeuten, pathologen, radiologen, klinisch genetica, research- en oncologieverpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en physician assistants.

Meer informatie: https://congresscare.com/congress/borstkanker-behandeling-beter-2018/">https://congresscare.com/congress/borstkanker-behandeling-beter-2018/


Locatie: LantarenVenster Rotterdam, Rotterdam0


Trefwoorden: chirurgisch oncolog, klinisch genetica, patholoog, radioloog, radiotherapeut, Rotterdam, verpleegkundig specialist


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: