Conferentie Doe de flex!

Datum: 30-03-2017

Platform31 en Expertisecentrum Flexwonen organiseren in samenwerking met het ministerie van BZK de conferentie Doe de flex! – Flexibele woonvormen in Nederland. Tijdens deze conferentie komen voor- en nadelen van de flexibilisering van de woningmarkt aan bod. Wat kunnen flexibele woonvormen toevoegen aan de huurmarkt? Welke maatschappelijke vraagstukken helpt flexibilisering op te lossen? Welke goede voorbeelden zien we? En welke gevaren kunnen we benoemen? Tijdens Doe de flex! ontvangt u de laatste informatie over de mogelijkheden om de woningvoorraad verantwoord flexibeler te maken en gaat u in gesprek met koplopers uit de praktijk.

 Doelgroep: Voor professionals van woningcorporaties, overheden, projectontwikkelaars, bouwondernemingen, vastgoedbeleggers, adviesbureaus en bewoners- en belangenorganisaties.

Meer informatie: woningcorporaties, overheden, projectontwikkelaars, bouwondernemingen, vastgoedbeleggers, adviesbureaus, bewonersorganisaties, belangenorganisaties.">woningcorporaties, overheden, projectontwikkelaars, bouwondernemingen, vastgoedbeleggers, adviesbureaus, bewonersorganisaties, belangenorganisaties.


Locatie: The Student Hotel, Den Haag0


Trefwoorden: adviesbureau, bewonersorganisatie, bouwonderneming, flexwonen, huurmarkt, projectontwikkelaar, vastgoedbelegger, woningcorporatie, woningmarkt, woningvoorraad, woonvormen


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: