Conferentie Leren in de wijk

Datum: 30-01-2017

Het wijkgericht werken krijgt meer vorm. Tegelijkertijd moet er nog veel gebeuren. Dat vraagt de volledige inzet van professionals en het toepassen van alle kennis die er is, zodat ouders en kinderen goed begeleid worden. Neemt u de tijd met uw team om te reflecteren en te leren? Haalt u het optimale uit uzelf en zet u uw expertise in voor goede hulp? Hoe houdt u uw vakkennis op peil? Dit is een greep uit de vraagstukken die professionals in de wijk, gedragswetenschappers en leidinggevenden bezighouden. De onderwerpen komen aan de orde op de middagconferentie Leren in de Wijk.

Neem deze tijd voor reflectie en leren en kom met je collega’s naar de conferentie!Doelgroep: De conferentie Leren in de wijk is voor alle professionals, co├Ârdinatoren en gedragswetenschappers in wijkteams, de welzijnssector, jeugdhulpinstellingen, in de jeugdgezondheidszorg en jeugd-ggz en andere ge├»nteresseerden in het leren en werken in de wijk.

Meer informatie: http://www.nji.nl/nl/Agenda/Leren-in-de-wijk">http://www.nji.nl/nl/Agenda/Leren-in-de-wijk


Locatie: Cultuur- en Congrescentrum Antropia, Driebergen0


Trefwoorden: geestelijke gezondheidszorg (GGZ) / mental health care, jeugdgezondheidszorg (JGZ), leren, welzijnssector, wijkteam


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: