Conferentie Optimaal leren

Datum: 12-05-2017


Bent u benieuwd hoe de hersenen zich ontwikkelen en wat dit betekent voor leren? Wilt u ook weten welke misvattingen er bestaan over leren in het onderwijs? Bent u ge├»nteresseerd in de rol die genetica speelt in leren en cognitie? Bent u nieuwsgierig naar de invloed van zaken als beweging en voeding op leren? En leerstrategie├źn of motivatie? Kom dan naar de conferentie Optimaal leren die het Welten-instituut organiseert op 12 mei 2017 bij de Open Universiteit in Heerlen.
Optimaal leren

Optimaal leren is iets wat we allemaal nastreven:

de lerende voor zijn/haar eigen leerproces
ouders, omdat ze het beste voor hun kind willen
docenten omdat ze hun studenten iets willen bijbrengen
werkgevers met als doel een hoge effectiviteit en kwaliteit op de werkvloer.

De conferentie gaat in op de vraag hoe optimaal leren nu eigenlijk tot stand komt. Wat zijn de biologische en psychologische voorwaarden voor leren?

 Doelgroep: Deze conferentie wordt georganiseerd voor: Docenten werkzaam in diverse sectoren van onderwijs Bestuurders van onderwijsinstellingen Onderzoekers en studenten op het gebied van de onderwijs-, bewegings- en voedingswetenschappen of psychologie, Praktijkpartners als GGD, gemeentes of sportinstellingen.

Meer informatie: http://portal.ou.nl/web/optimaal-leren/introductie/-/wiki/Main/Conferentie">http://portal.ou.nl/web/optimaal-leren/introductie/-/wiki/Main/Conferentie


Locatie: Open Universiteit Heerlen, Heerlen0


Trefwoorden: bewegingswetenschappen, docent, leerstrategie, leren, motivatie, onderwijs, onderwijsinstelling, onderzoeker, psychologie, sportinstelling, student, voedingswetenschappen


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie:
  • Geen evenementen in deze categorie