Congres: COM|PASSIE

Datum: 14-06-2018
Congres: COM|PASSIE

Betekenisvol ondernemen is het nieuwe normaal. Florerende bedrijven voegen wérkelijk waarde toe aan het leven van klanten, medewerkers en andere betrokkenen. Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zijn daarvan slechts het begin. Welkom in de betekeniseconomie!

De betekeniseconomie vraagt om mensen die vanuit passie en compassie werken en anderen inspireren mee te bouwen aan een meer barmhartige wereld. Zij laten ons zien dat het realiseren van maatschappelijk en financieel rendement hand in hand gaan. Ben jij een van hen?

Op dit congres vertalen we betekenisvol ondernemen in ZIEN, BEWOGEN WORDEN en IN BEWEGING KOMEN. Heb jij oog voor de zaken die er echt toe doen? Wat grijpt je aan? Roept het leven jou? Wat zet jij in beweging? Hoe breng je business en bedoeling bij elkaar?

Mensen die vanuit deze intentie werken, investeren in de samenleving EN in hun innerlijk ondernemerschap. Soms is het nodig om bij te tanken, je passie en compassie te voeden en te verdiepen. Dat willen we graag faciliteren. Laat je raken door zinnige zaken tijdens de conferentie COM|PASSIE.

– Leer te werken met ziel en zakelijkheid;
– Ontmoet mensen met inspirerende praktijkverhalen;
– Krijg inzicht in hoe compassie werkt;
– Geef meer betekenis aan je ondernemerschap.Doelgroep: Voor iedereen die betekenisvol wil ondernemen

Meer informatie: www.barmhartigheid.nl">www.barmhartigheid.nl


Locatie: kloosterhotel ZIN, Vught0


Trefwoorden: betekeniseconomie, compassie, financieel rendement, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), Vught


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: