Congres Huiselijk geweld 2019

Datum: 04-06-2019
Congres Huiselijk geweld 2019

Huiselijk geweld is een moeilijk en heftig thema waar je als professional in het sociaal domein mee te maken kunt krijgen. Of je nu met kinderen, ouderen, gezinnen of mensen met een LVB werkt.

Welke ervaringen hebben sociaal professionals als het gaat over de aanpak van huiselijk geweld? Hebben zij voldoende tools om signalen van huiselijk geweld (tijdig) te herkennen?

Onder professionals binnen het zorg- en welzijnsveld, bij gemeenten én in het onderwijs leven veel vragen over de signalering en het voorkomen van huiselijk geweld, de laatste verscherping van de meldcode én het samenwerken tussen verschillende organisaties en disciplines.

Deze dag geeft je informatie en opinies over het signaleren en aanpakken van huiselijk geweld en over de laatste ontwikkelingen rondom de meldcode.

Naast een aantal plenaire bijdrages, heb je veel ruimte om je eigen programma en daarmee verdieping te kiezen op specifieke thema’s, zoals bijvoorbeeld kinder-, ouderenmishandeling of LVB-problematiek.Doelgroep:

Meer informatie: https://www.zorgwelzijn.nl/congressen/huiselijkgeweld-2019/">https://www.zorgwelzijn.nl/congressen/huiselijkgeweld-2019/


Locatie: Congrescentrum ReeHorst, Ede0


Trefwoorden: Ede, huiselijk geweld, kindermishandeling, ouderenmishandeling


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: