Congres Mensen met verward gedrag in de wijk

Datum: 02-09-2020
Congres Mensen met verward gedrag in de wijk

Tijdens dit congres gaan we dieper in op de samenwerking tussen overheid en zorg en cliënt, zowel op landelijk en op lokaal niveau en wordt bekeken hoe het nu staat met de samenwerking in de wijk. Wat gaat goed? Wat zijn de knelpunten? Hoe ziet de toekomst eruit?

 Doelgroep: Dit congres is bedoeld voor professionals in zorg en welzijn die vanuit hun professie te maken hebben met mensen met verward gedrag en hun omgeving. Deze personen zijn werkzaam in het sociaal domein, zowel op het gebied van zorg en welzijn als van wonen en veiligheid. Zij werken bij gemeenten, GGD, GGZ, maatschappelijke opvang, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, vrijwilligersorganisaties, woningcorporaties, rijksoverheid, justitie/reclassering, RIBW, centra voor jeugd en gezin en woningcoöperaties.

Meer informatie: https://www.zorgwelzijn.nl/congressen/verwardgedrag-voorjaar2020


Locatie: Congrescentrum ReeHorst, Ede0


Trefwoorden: Centrum Jeugd en Gezin (CJG), congres, Ede, geestelijke gezondheidszorg (GGZ) / mental health care, GGD, justitie, maatschappelijke opvang, reclassering, rijksoverheid, sociaal domein, vrijwilligersorganisatie, welzijn, welzijnsorganisatie, woningcorporatie, zorg / care, zorginstelling


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie:
  • Geen evenementen in deze categorie