Congres Omgaan met verslaving in het sociaal domein

Datum: 06-04-2021
Congres Omgaan met verslaving in het sociaal domein

Het duurt nog even voordat we weer fysiek bijeen kunnen komen om nieuwe kennis, inspiratie en energie op te doen bij een Zorg+Welzijn congres. Maar…zo lang hoef je niet te wachten! Het congres Omgaan met verslaving in het sociaal domein gaat online door. En biedt jou dezelfde voordelen als altijd.

Congres Omgaan met verslaving in het sociaal domein
Als hulpverlener kom je veel mensen tegen die door hun gebruik of verslaving in ernstige problemen verzeild raken. Waar hebben mensen met verslavingsproblematiek behoefte aan als het gaat om aandacht, hulp en ondersteuning van hulpverleners? Hoe ziet de meest optimale verslavingszorg eruit? Ontdek dit tijdens het congres Omgaan met verslaving in het sociaal domein op dinsdag 6 april.

Waarom deelnemen aan het congres?
• Je leert welk effect de coronatijd heeft op iemand die verslaafd is
• Je krijgt inzicht in sociaal-medische zorg voor kwetsbare burgers
• Je ontdekt in hoeverre een verslaafde nog in staat is om autonoom te handelen
• Je leert hoe je je cliënt met een verslaving in je dagelijkse werk ondersteunt in hun herstelproces
• Je krijgt inzicht in de persoonlijke en neurobiologische aspecten van gameverslaving

Doe nieuwe inzichten op en laat je inspireren door topsprekers Toon Walravens, Igor van Laere en Niels Mulder. Meld je vandaag nog aan voor het online congres Omgaan met verslaving in het sociaal domein op 6 april.Doelgroep: Dit congres is bedoeld voor professionals binnen de branche sociaal/welzijn, overheid, GGZ en onderwijs die zich bezighouden met het thema verslaving. Zij werken hierbij met kwetsbare groepen zoals ouderen, jongeren, migranten en zorgmijders. Werkzaam bij zorginstellingen, welzijnsorganisaties, thuiszorg, jeugdzorg, vrijwilligersorganisaties, palliatieve zorg, GGZ, koepel- en brancheorganisaties, gemeentelijke-, provinciale- en Rijksoverheid, instellingen die zich bezighouden met de zorg voor migranten.

Meer informatie: https://www.zorgwelzijn.nl/congressen/verslaving-april-2021/


Locatie: Online, -0


Trefwoorden: geestelijke gezondheidszorg (GGZ) / mental health care, sociaal domein, verslaving


Alle evenementen in deze locatie:

Alle evenementen in dezelfde categorie: