Congres Praktijk Anno Nu

Datum: 08-12-2018

Congres Praktijk Anno Nu zal 8 december 2018 voor de vijfde keer georganiseerd worden door KNMT, VvAA en MedischOndernemen! Deze jubileumeditie zal in een feestelijk jasje worden gestoken!

Op 9 december 2017 organiseerde KNMT, VvAA en MedischOndernemen voor de vierde keer het succesvolle congres Praktijk Anno Nu. Het congres helpt praktijkhouders en -managers in de mondzorg om goed voorbereid 2018 in te gaan. In één dag werden praktijkhouders en -managers in de mondzorg bijgepraat over de belangrijkste ontwikkelingen die hen in 2018 te wachten staan. Alle (niet-medische) aspecten van uw praktijk kwamen daarbij aan bod.

Tijdens Praktijk Anno Nu krijgt u praktische tips en handvatten die u meteen kunt toepassen in uw praktijk. Met de zekerheid dat uw praktijk op orde is, kunt u zich concentreren op uw patiënten en ook in 2019 de kwaliteit leveren die u wilt.Doelgroep:

Meer informatie: http://www.praktijkannonu.nl">http://www.praktijkannonu.nl


Locatie: ,0


Trefwoorden: Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT), mondzorg, praktijk, praktijkhouder, Utrecht


Alle evenementen in deze locatie:

Alle evenementen in dezelfde categorie: