Congres Samenwerken aan Sterke Jeugdhulp

Datum: 09-12-2020
Congres Samenwerken aan Sterke Jeugdhulp

Samenwerken aan sterke jeugdhulp is in deze tijden enorm van belang. Bij dit congres nemen experts uit de praktijk je mee in welke regio’s het wél lukt om een goede samenwerking rond jeugdhulp voor elkaar te krijgen. Hoe je écht het brede sociaal domein inzet om tot integrale aanpak van problemen bij jeugd van 0-25 jaar te komen. En hoe die samenwerking met het onderwijs, ggz, opvang, jeugdhulp en andere partijen vruchtbaar tot stand komt en blijft.

 Doelgroep: Deze dag is bedoeld voor professionals in het sociaal domein die zich bezighouden met het thema jeugdhulp. Ook is iedereen welkom die werkzaam is bij gemeenten, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, vrijwilligersorganisaties, koepel- en brancheorganisaties, onderwijs, rijksoverheid, zorgverzekeraars, gezondheidszorg, maatschappelijke ondersteuning, jeugdhulp, justitie, GGZ en woningcorporaties.

Meer informatie: https://www.zorgwelzijn.nl/congressen/jeugdhulp/


Locatie: Van der Valk Hotel Veenendaal, Veenendaal0


Trefwoorden: brancheorganisatie, geestelijke gezondheidszorg (GGZ) / mental health care, gemeenten, jeugdhulp, justitie, koepelorganisatie, onderwijs, rijksoverheid, sociaal domein, Veenendaal, vrijwilligersorganisatie, welzijnsorganisatie, woningcorporatie, zorginstelling, zorgverzekeraar


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: