Congres Wijkteams 2020 | Extra editie

Datum: 08-12-2020
Congres Wijkteams 2020 | Extra editie

Deze dag worden eerst de uitdagingen en financiële aspecten waar je mee te maken krijgt bij integrale samenwerking uiteengezet. Vervolgens wordt praktisch ingegaan op hoe je omgaat met die uitdagingen en hoe je integrale samenwerking kan bevorderen. Het project integrale samenwerking in de wijk komt met tools en werkwijzen hoe hier mee om te gaan. In de kennissessies wordt verdieping gegeven door best practices van voorbeelden die succesvol en minder succesvol zijn. Aan het einde van deze congresdag geeft de tekentolk door middel van een tekening een samenvatting van de dag.

 Doelgroep: Dit congres is bestemd voor professionals in het sociaal domein die zich bezighouden met het thema Wijkteams. Ook is iedereen welkom die werkzaam is bij gemeenten, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, vrijwilligersorganisaties, koepel- en brancheorganisaties, onderwijs, rijksoverheid, zorgverzekeraars en woningcorporaties.

Meer informatie: https://www.zorgwelzijn.nl/congressen/wijkteams-dec-2020/


Locatie: Congrescentrum ReeHorst, Ede0


Trefwoorden: brancheorganisatie, Ede, gemeenten, koepelorganisatie, onderwijs, rijksoverheid, sociaal domein, vrijwilligersorganisatie, welzijnsorganisatie, wijkteam, woningcorporatie, zorginstelling, zorgverzekeraar


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: