Congres WZD op de werkvloer – gehandicaptenzorg

Datum: 08-12-2020
Congres WZD op de werkvloer - gehandicaptenzorg

Mag u medicatie door het toetje doen als een cliënt het anders weigert in te nemen? En mag u de deur op slot doen als een cliënt anders ’s nachts gaat dwalen? Het zijn dilemma’s waar u in de dagelijkse praktijk veelvuldig mee te maken krijgt. Het uitgangspunt van de dit jaar van kracht geworden Wet zorg en dwang (Wzd) is ‘Nee, tenzij…’, maar hoe praktisch uitvoerbaar zijn de eisen waar aan moet worden voldaan? Hoe voorkomt u dwang zoveel mogelijk in de praktijk? Welke mogelijkheden en dilemma’s brengt deze nieuwe wetgeving met zich mee? En op welke manier gaan u en uw collega’s om met complexe situaties?

Tijdens dit congres, speciaal voor begeleiders en verpleegkundigen, krijgt u praktisch inzicht in het omgaan met de Wet zorg en dwang.

Dit congres vindt plaats in de Mariënhof in Amersfoort.Doelgroep: Dit congres is speciaal ontwikkeld voor professionals die werken met in de gehandicaptenzorg, waaronder: Begeleiders Cliëntondersteuners en aandachtfunctionarissen Maatschappelijk werkers Sociaal werkers Physician assistants Verpleegkundigen Verpleegkundig specialisten Verzorgenden En overige geïnteresseerden.

Meer informatie: https://www.medilex.nl/congressen/wzd_werkvloer_gehandicaptenzorg/congres


Locatie: NH Amersfoort, Amersfoort0


Trefwoorden: Amersfoort, congres, dwang, gehandicaptenzorg, verpleegkundige, Wet zorg en dwang (Wzd)


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie:
  • Geen evenementen in deze categorie