De Bij- en NaScholingsdagen van Cobijt

Datum: 20-09-2019 - 21-09-2019
De Bij- en NaScholingsdagen van Cobijt

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 september 2019 vindt het Congres BNS Cobijt plaats in Van der Valk de Cantharel, Apeldoorn. Wij hopen u hier wederom in groten getale te mogen verwelkomen.

Het thema voor de Cobijt Bij- en Nascholingsdagen 2019 is “Achter gesloten deuren”.

In Nederland zijn zeven Justitiële Forensisch Psychiatrische Centra (FPC’s) en vier Forensisch Psychiatrisch Klinieken (FPK’s). FPC’s en KFP’s zijn gesloten instellingen waar onder andere patiënten verblijven aan wie tbs met dwangverpleging is opgelegd. Het verschil tussen deze instellingen is het beveiligingsniveau, respectievelijk niveau 4 (zeer hoog) en 3 (hoog). In beide instellingen is er sprake van een intensieve behandeling die gericht is op het verminderen van strafrechtelijke recidive. In de volksmond noemen we deze onder één noemer,“TBS klinieken”.
Naast het onderwerp TBS behandelen we meerdere onderwerpen, waar niet vaak of niet makkelijk over wordt gesproken. Er gebeurt immers van alles achter gesloten deuren: misbruik, agressie, forensisch onderzoek, maar ook de behandeling van complexe patiënten . De mond dient op deze diverse gebieden, zowel verbaal- als non-verbaal ,als een poort die vele geheimen kan onthullen.
Wij denken een boeiend congres voor u te hebben samengesteld en zetten de deuren van Van der Valk de Cantharel wijd voor u open.Doelgroep: Tandartsen, mondhygiënisten, tandartsassistenten

Meer informatie: http://www.cobijt.nl/competentieskosten/bns-dagen


Locatie: Van der Valk Apeldoorn | De Cantharel, Apeldoorn0


Trefwoorden: Apeldoorn, justitiele forensisch psychiatrische centra, mondhygiënist, tandarts, tandartsassistent, tbs, tbs kliniek


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: