De kracht van de klik: Versterken van behandelrelaties in de veranderende jeugdhulpverlening

Datum: 14-12-2018
De kracht van de klik: Versterken van behandelrelaties in de veranderende jeugdhulpverlening

De behandelrelatie levert een unieke bijdrage aan het behandelresultaat. Maar de manier waarop we behandelrelaties met jongeren vormgeven is in de loop der tijd veranderd.
Aanpassingen in het jeugdstelsel en onze digitale communicatiegewoonten hebben impact op het contact met jongeren en hun omgeving. Het is daarom van belang onze kennis en vaardigheden op dit gebied te bundelen en te vergroten.

‘De kracht van de KLIK’ brengt u een boeiend en veelzijdig programma over relevante thema’s als: de maakbaarheid van de klik, de invloed van digitale technologie, motiverende gespreksvoering en meervoudige allianties met multiproblem gezinnen. Naast interactieve lezingen en workshops van praktijkgerichte onderzoekers en hulpverleners, delen jongeren hun visie en eigen ervaringen.
Na afloop gaat u naar huis met nieuwe kennis over o.a. recente wetenschappelijke studieresultaten en tips en tricks voor het versterken van de behandelrelatie.

Dit congres wordt georganiseerd door Brijder Jeugd, Brijder Onderzoek (Parnassia Groep) in samenwerking met Praktikon-RU, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Curium-LUMC, Windesheim, De Opvoedpoli en Altra.Doelgroep: Onderzoekers en professionals in de jeugdhulpverlening (inclusief verslavingszorg, basis GGZ en sociale wijkteams)

Meer informatie: https://extern.parnassia-academie.nl/nl/app#/course/05bc055b-64bf-4809-bc13-dc3f2bbb3e5c">https://extern.parnassia-academie.nl/nl/app#/course/05bc055b-64bf-4809-bc13-dc3f2bbb3e5c


Locatie: Congrescentrum ReeHorst, Ede0


Trefwoorden: Ede, jeugdhulpverlening, onderzoeker, opvoedpoli, sociale wijkteam, verslavingszorg


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: