Echtscheidingscongres 2019 Verbinden en Versterken

Datum: 15-05-2019
Echtscheidingscongres 2019 Verbinden en Versterken

Hierbij nodigen wij u graag uit voor hét echtscheidingscongres van 2019 met als thema: “Verbinden en Versterken” op woensdag 15 mei 2019 in Fort Bronsbergen te Zutphen van 09:30 uur tot 18:00 uur.

Met het programma “Scheiden zonder schade” van André Rouvoet lijkt er verandering te komen in scheidingsland en de professionals die op hun eigen “eilandje” functioneren. Het belang van een goede samenwerking met elkaar is groot. Tijdens dit congres wordt de verbinding tussen diverse scheidingsdeskundigen gelegd en de wijze waarop wij elkaar kunnen versterken bij de advisering en ondersteuning van scheidende partners.

Sprekers zijn o.a. Mr Rob Welling (Fiscalist), Erna Jansen (Familie academie), Mr Carlijn Rouwet (Carlijn Rouwet advocatuur), Erik van der Elst (Lorenzthuis)

Een inspirerende dag, die u niet wilt missen!

De kosten voor dit dag vullend programma bedragen slechts € 295,– inclusief een lunch, koffie/thee/water, vrijgesteld van BTW. Meld u zich voor 15 maart a.s. aan, dan zijn de kosten slechts € 245,-   Doelgroep: Juridisch

Meer informatie: https://www.aanmelder.nl/echtscheidingscongres2019 ">https://www.aanmelder.nl/echtscheidingscongres2019


Locatie: ,0


Trefwoorden: Zutphen


Alle evenementen in deze locatie:

Alle evenementen in dezelfde categorie: