EMG Congres 2020

Datum: 05-11-2020
EMG Congres 2020

Op donderdag 5 november 2020 vindt het jaarlijkse EMB congres plaats. Dit landelijke evenement van het Platform EMG, brengt professionals, ouders en verwanten die betrokken zijn bij mensen met een ernstig meervoudige beperking (EMB) bij elkaar. Het is dé dag om actief kennis met elkaar te delen.

Ook dit jaar richten we ons op familiegerichte ondersteuning. We hebben extra aandacht voor de rol van broers en zussen, ook wel bekend als ‘brussen’.  Alle betrokkenen samen aan zet, voor steeds een frisse blik. Een blik die het leven van mensen met EMB èn alle mensen om hen heen, kan verrijken.Doelgroep: Iedereen die professioneel of persoonlijk betrokken is bij kinderen, jongeren of volwassenen met EMB. Denk aan: ouders, verwanten, brussen, (ambulant) begeleiders, verpleegkundigen, leerkrachten, logopedisten, gedragsdeskundigen, intern/coördinerend begeleiders, muziekbegeleiders, managers, fysio-, ergo- en muziektherapeuten.

Meer informatie: https://embcongres.nl/


Locatie: Nieuwe Buitensociëteit Zwolle, Zwolle0


Trefwoorden: ergotherapeut, Ernstig Verstandelijke Beperkting (EVB+), fysiotherapeut, gedragsdeskundige, leerkracht, logopedist, muziekbegeleider, verpleegkundige, Zwolle


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: