Ergotherapie & Neurologie

Datum: 22-06-2017

DEF Banner website

Patiënten met een neurologische aandoening leven vaak met (ernstige) lichamelijke en geestelijke beperkingen. De impact op het dagelijks leven is enorm. Op sociaal en sportief vlak, maar ook op het gebied van de loopbaan.

Voor patiënten is de gang naar de neuroloog de eerste en belangrijkste stap. Maar zeker niet de enige. Een groot aantal patiënten heeft aanvullende behandeling nodig in de vorm van ergotherapie. Als leverancier van deze zorg is het van groot belang dat u nauwkeurig op de hoogte bent van de mogelijkheden en laatste ontwikkelingen binnen dit deel van uw vakgebied.

Om hierin te voorzien organiseren wij op donderdag 22 juni 2017 een studiedag die geheel in het teken staat van ergotherapie bij neurologische aandoeningen. We geven inzicht in het beloop en de prognose van de diverse neurologische ziektebeelden en we zetten de belangrijkste aandachtspunten uit de verschillende Ergotherapeutische richtlijnen voor u op een rij.

http://marktwo.nl/cursusaanbod/ergotherapie-neurologieDoelgroep: Voor Ergotherapeuten

Meer informatie: http://marktwo.nl/cursusaanbod/ergotherapie-neurologie">http://marktwo.nl/cursusaanbod/ergotherapie-neurologie


Locatie: Postillion Hotel Utrecht, Bunnik0


Trefwoorden: Bunnik, ergotherapeut, ergotherapeutische richtlijnen, ergotherapie, neurologie, neurologische aandoening


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: