EVE Healthcare 2018

Datum: 29-05-2018
EVE Healthcare 2018

EVE Healthcare is het unieke congres van 2018 die de technische sector verbind met de medische sector. Hoe kan technologie een rol spelen in de medische sector en wat is de meerwaarde ervan? Tijdens dit congres verdiepen wij ons in deze vraag en bekijken we dit vanuit verschillende invalshoeken.

Leren en ervaren:
Het congres zal plaatsvinden op 30 mei en zal niet alleen een leerzame dag zijn maar ook een hele belevenis worden. Bezoekers volgen inspirerende lezingen en workshops van medische specialisten en vak professionals. De professionals delen actuele informatie en gaan met de bezoekers in gesprek zodat er goede ideeën en nieuwe invalshoeken kunnen ontstaan. Maar hier blijft het niet bij. Informatie wordt gedeeld via lezingen en workshops daarnaast kan je tijdens dit congres de informatie ook echt beleven! Gedurende de dag zullen er verschillende demonstraties zijn waar de bezoeker aan kan deelnemen. Zo kunnen de nieuwe technieken ook echt ervaren worden. Op deze manier krijg je nieuwe inzichten waardoor er creatieve ideeën zullen ontstaan die je samen met de professionals kunt omzetten in concrete toepassingen voor de medische sector van nu en de toekomst.

Accreditatiepunten:
Stap in de wereld van Virtual Reality, Augmented Reality, Mixed Reality, Robotica en nog meer Innovatieve toepassingen en laat je inspireren. Deelname aan het EVE Healthcare congres levert je nieuwe kennis, ervaring en accreditatiepunten op. Aan het einde van de dag ga je naar huis met nieuwe inzichten en de benodigde tools om je gewenste ontwikkelingen te bewerkstelligen. Meld je nu aan en mis het niet!Doelgroep: Medische specialisten, Huisartsen, verpleegkundigen, paramedici, psychologen, medewerkers zorginstellingen en ziekenhuizen, docenten en onderzoeksinstituten.

Meer informatie: www.enversed.com/eve">www.enversed.com/eve


Locatie: ,0


Trefwoorden:


Alle evenementen in deze locatie:

Alle evenementen in dezelfde categorie: