Expeditie Begonia, congres over woonvariaties

Datum: 11-10-2017

Expeditie Begonia verkent de grenzen

Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg organiseert voor de 3e keer Expeditie Begonia: het landelijke congres over innovatieve woonvormen. Dit keer verkennen we de grenzen van het langer thuis wonen, de (on)mogelijkheden van zelfstandig wonen, van de onderlinge zorg en van het samenwerken.

Welke oplossingen zijn er om mensen veilig en comfortabel te laten wonen waarbij leefplezier voorop staat? Welke voorzieningen en woonzorgprojecten leveren een bijdrage aan het oprekken van grenzen zonder deze te overschrijden? En hoe staat het met de draagkracht in de wijk?

In een afwisselend programma maakt u kennis met woonvormen die ouderen en mensen met een beperking of GGZ-problematiek in staat stellen comfortabel te wonen met zorg nabij. Met voorbeelden van projecten die de meest kwetsbare burgers en hun omgeving ondersteunen bij het zelfstandig wonen.Doelgroep: Expeditie Begonia is interessant voor een brede doelgroep: bestuurders, managers en projectleiders van woningcorporaties en zorgorganisaties, gemeenten, welzijnsorganisaties, patiƫnten- en consumentenorganisaties, vrijwilligersorganisaties, actieve burgers, makelaars, ondernemers, banken en fondsen.

Meer informatie: https://www.kcwz.nl/agenda/expeditie-begonia-2017">https://www.kcwz.nl/agenda/expeditie-begonia-2017


Locatie: De Rijtuigenloods, Amersfoort0


Trefwoorden: bestuurder, consumentenorganisatie, fondsen, gemeenten, makelaar, manager, onderlinge zorg, ondernemer, patiƫntenorganisatie, projectleider, vrijwilligersorganisatie, welzijnsorganisatie, woningcorporatie, woonvormen, zelfstandig wonen, zorgorganisatie


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: