Generatiemanagement in de praktijk

Datum: 07-02-2017

Om misvattingen en conflicten tussen alle verschillende generaties te voorkomen en de concurrentie een stap voor te blijven is een goed generatieplan noodzakelijk. Riskeer niet dat kennis verdwijnt als medewerkers van baan wisselen of met pensioen gaan!

Maar hoe zet je generaties in hun kracht en stimuleer je onderlinge samenwerking? Kom naar onze masterclass en leer hoe je oudere en jongere medewerkers met elkaar kan verbinden.

Zet alle generaties in hun kracht!

Tijdens dit event laten Aart Bontekoning en Mathieu Weggeman je bewust worden van (verouderde) sociale patronen en leer je hoe je deze kan doorbreken. Ze leren je wat de werk-energizers zijn van de verschillende generaties en hoe elke generatie op een andere manier aangepakt kan worden. Hierdoor weet je hoe je de oudere generatie met de jongere generatie kan verbinden en creƫer je een situatie waarbij zij elkaars verschillen weten te respecteren. Zo voorkom je een personeelstekort door vergrijzing en het verdwijnen van kennis, wat in de hudige aantrekkende economie een essentieel concurrentievoordeel is.

Generatiemanagement, generatieplan, pensioen, generaties, (HR)managers, (HR)medewerkers, generatieconflictDoelgroep: Voor alle (HR)managers en (HR)medewerkers die ermee worstelen hoe zij een aantrekkelijke werkgever voor jong en oud kunnen zijn, of die met een generatieconflict binnen hun organisatie te maken hebben.

Meer informatie: http://www.penocongressen.nl/generatiemanagement/inschrijven.html
">http://www.penocongressen.nl/generatiemanagement/inschrijven.html


Locatie: Jaarbeurs, Utrecht0


Trefwoorden: generatieconflict, generatiemanagement, generatieplan, generaties, pensioen


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: