Gezonde Innovatie: De Suikereditie

Datum: 06-06-2019
Gezonde Innovatie: De Suikereditie

Jaarcongres Gezonde Innovatie. Tweede editie, suiker.
World Food Center in Ede.

Minder suiker in producten, leefstijl en omgeving. Hoe krijg je dat zo moeiteloos, lekker en gezond mogelijk voor elkaar? Daarover gaat het Foodlog-congres Gezonde Innovatie. Thema van dit jaar is suiker.

Doel van het congres is bezoekers informeren over en inspireren tot gezonde innovatie. Het congres behandelt aan de hand van drie hoofdthema’s de problematiek rondom suiker: het product zelf, de voedselomgeving waarin het wordt aangeboden en de leefstijl van consumenten. Bovendien brengt het ketenpartijen bijeen om samen te bepalen waar behoefte aan is, om de basis te leggen voor het samen ontwikkelen van producten en projecten die echt nodig zijn.Doelgroep: Voor wie is dit congres interessant? Het congres Gezonde Innovatie – Suiker is bedoeld voor iedereen die in de voedselketen actief is: productontwikkelaars, diëtisten, wetenschappers, beleidsmakers en -adviseurs (overheden en bureaus) en consumenten. En zeker ook voor de handel, verwerkers, grondstofleveranciers, mensen van winkel- en horecaformules, retailers en out-of-home-formules; deelnemers uit die sectoren zullen zich samen met consumenten kunnen oriënteren op de marktkansen die liggen op het terrein van gezondere voeding en een gezondere levensstijl.

Meer informatie: https://gezondeinnovatie.nl"> https://gezondeinnovatie.nl


Locatie: ,0


Trefwoorden: beleidsadviseur, beleidsmaker / policy maker, diëtist, Ede, grondstofleverancier, handelaar / retailer, horecaformules, levensstijl, productontwikkelaar, suiker, voedselketen, wetenschapper / scientists


Alle evenementen in deze locatie:

Alle evenementen in dezelfde categorie: