Herken een LVB

Datum: 17-05-2021
Herken een LVB

Herkennen, signaleren en elkaar verstaan
In jouw werk kun je als professional te maken krijgen met mensen met een licht verstandelijke beperking. Hoe herken je deze licht verstandelijke beperking? Hoe ga je daar als professional mee om?

Dit webinar gaat in op het herkennen en signalen van een licht verstandelijke beperking en elkaar vervolgens (beter) verstaan. Wat betekent nou die licht verstandelijke beperking? We gaan in op IQ, sociaal-emotionele ontwikkeling, aanpassingsvermogen, bijkomende problematiek en hoe die tot uiting komt in de ondersteuningsbehoefte. Wat zijn de do’s en dont’s in je houding, gedrag en communicatie en hoe pas je je aan in je bejegening en ondersteuning.

Sprekers
De webinar wordt gegeven door Brenda Cooiman en Senne de Wit. Zij werken beiden als Gz-psycholoog voor het Centrum voor Diagnostiek en Behandeling van Reinaerde. Daarnaast zijn beiden in opleiding tot Klinisch Psycholoog (GioS) bij Bartimeus.

Je investering
€ 99,- excl. btw per persoon.

Groepskorting
5e persoon gratis. Bij gelijktijdige inschrijving.Doelgroep: Professionals die in hun werk te maken kunnen krijgen met mensen met een LVB en graag handvatten willen voor signalering en bejegening.

Meer informatie: https://www.leidscongresbureau.nl/events/herken-een-lvb-2114


Locatie: Aristo, Utrecht0


Trefwoorden: licht verstandelijke beperking (lvb), zorgprofessional


Alle evenementen in deze locatie:

Alle evenementen in dezelfde categorie: