HSP Congres Van Label naar Meerwaarde

Datum: 29-11-2019
HSP Congres Van Label naar Meerwaarde

Op 29 november 2019 is het volgende HSP Congres!
Met Prof. dr. Elke van Hoof, Drs. Michael Portzky, Drs. Esther Bergsma, Dr. Bianca Acevedo en nog velen meer!
Wetenschappelijk, toegankelijk voor HSP Professionals!

Alles wat je moet weten over hoogsensitiviteit. Ben je professional in de zorg, het onderwijs of werkzaam in het bedrijfsleven als HR manager of leidinggevende? Of ben je loopbaancoach, klantmanager, casemanager, arbeidsdeskundige of gewoon geïnteresseerd en wil je meer weten over deze eigenschap?

Het jaarlijks terugkerende HSP Congres slaat een brug tussen wetenschap en praktijk met als doel de kracht en eigenschappen van hoogsensitiviteit op de kaart te zetten zodat HSP talent meer waarde kan toevoegen aan onze maatschappij.
De gevolgen van gemis aan informatie over HSP en verkeerde toepassing van de oplossingen in de werkvormen met HSP’ers zijn groot, voor het bedrijfsleven, voor het onderwijs en de zorgsector. Op de podium staan diverse gerespecteerde internationale sprekers uit de wetenschap, zorg, onderwijs en het bedrijfsleven met hun visie, ervaring en de meest recente onderzoeksresultaten omtrent hoogsensitiviteit. Daarnaast gaan verschillende experts met hun workshops op de praktische toepassing toespitsen en de ervaringen delen uit hedendaagse situaties.Doelgroep: Ben je professional in de zorg, het onderwijs of werkzaam in het bedrijfsleven als HR manager of leidinggevende? Of ben je loopbaancoach, klantmanager of gewoon geïnteresseerd en wil je meer weten over deze eigenschap?

Meer informatie: http://www.hspcongres.nl


Locatie: Congrescentrum ReeHorst, Ede0


Trefwoorden: Ede, hoog sensitief persoon / Highly Sensitive Person (HSP), hoogsensitiviteit, loopbaancoach, onderwijs, zorg / care


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: