ICT health Conference 2018

Datum: 26-01-2018
ICT health Conference 2018

Op vrijdag 26 januari 2018 sluit de e-healthweek af met de ICT&health conferentie. Het is van 9:00 tot 23:00uur de kick-of van het nieuwe jaar en het moment voor duiding waarbij de implementatie van technologische ontwikkelingen en zorginnovaties centraal staat.

Technologieën zoals 3D-printen, Artificial Intelligence (AI), Beeldbellen, Blockchain, Domotica, E-consult, E-health, EPD, Internet of things (IoT), Robotica, Sensoring, Virtuele realiteit (VR/AR) zijn opkomend in de zorg. De technologische ontwikkelingen, cultuurverandering en wetenschappelijke ontdekkingen transformeren niet alleen zorgorganisaties, maar ook de wijze waarop zorg wordt gegeven én ontvangen.Doelgroep: overheden, bestuurders, wetenschappers, medisch specialisten, zorg professionals, patiënten, innovatie leiders, universiteiten en bedrijven uit alle sectoren van de gezondheidszorg en sociale ondernemerschap.

Meer informatie: https://www.icthealth.nl/agenda/activiteiten-agenda/article/ICThealth-Experience.html">https://www.icthealth.nl/agenda/activiteiten-agenda/article/ICThealth-Experience.html


Locatie: Jaarbeurs, Utrecht