Jaarcongres Het Jonge Kind

Datum: 06-11-2018
Jaarcongres Het Jonge Kind

De gelukkige start van een nieuw begin
Dat is het thema van deze alweer zevende editie van jaarcongres Leve het jonge kind. We zijn verheugd dat dr. Bas Levering, prof.dr. Sieneke Goorhuis, dr. Annerieke Boland, Jannette Prins en Eva Bronsveld meewerken aan ons programma!
Naast plenaire inleidingen hebben we 23 deelsessies waarmee je, op basis van eigen interesses en behoeftes, zelf een programma kunt samenstellen. Zo kan je bijvoorbeeld beleven waarom dansen gelukkig maakt tijdens het intermezzo met dansdocente Lenneke Gentle! Genoeg redenen om dit congres niet te missen!

Het congres is bedoeld voor: Kleuterjuffen en -meesters oftewel leerkrachten in de onderbouw, remedial teachers, intern begeleiders, (ortho)pedagogen, zorgcoördinatoren, pedagogisch medewerkers in de kinderopvang en buitenschoolse opvang en PABO/ROC studenten en docenten. En natuurlijk ieder ander die het jonge kind een warm hart toedraagt.Doelgroep: Het congres is bedoeld voor: Kleuterjuffen en -meesters oftewel leerkrachten in de onderbouw, remedial teachers, intern begeleiders, (ortho)pedagogen, zorgcoördinatoren, pedagogisch medewerkers in de kinderopvang en buitenschoolse opvang en PABO/ROC studenten en docenten. En natuurlijk ieder ander die het jonge kind een warm hart toedraagt.

Meer informatie: http://www.hetjongekind.nl/">http://www.hetjongekind.nl/


Locatie: Jaarbeurs, Utrecht