Jaarcongres Projectmanagement in de Zorg

Datum: 27-10-2020
Jaarcongres Projectmanagement in de Zorg

Op dinsdag 19 mei vindt de 4e editie van het jaarcongres Projectmanagement in de Zorg plaats met als thema: Keiharde zachte vaardigheden.
Zachte vaardigheden zijn voor projectmanagers in de zorg minimaal net zo belangrijk als harde vaardigheden. Misschien zijn ze zelfs belangrijker. Om mensen mee te krijgen zijn een goed idee, een perfect plan en voldoende budget nog niet genoeg. Een project slaagt immers alleen als iedereen in beweging komt en mee blijft werken. Daarvoor zijn zogenaamde zachte vaardigheden keihard nodig. Cruciale vaardigheden voor projectmanagers zijn bijvoorbeeld het vermogen om op maat te communiceren, te verbinden, relaties te onderhouden en teamwerk te bevorderen. In de literatuur en opleidingen voor projectmanagers komt dit te weinig aan de orde. Tijdens dit congres staat de ontwikkeling van jouw zachte projectmanagement vaardigheden wel centraal. Daar word je keihard beter van.

Laat je inspireren door keynote visies van Prof. dr. Gabriƫl Anthonio, Bijzonder Hoogleraar in de Sociologie van Leiderschap, Organisaties en Duurzaamheid aan de, Rijksuniversiteit Groningen en Voorzitter Raad van Bestuur, Verslavingszorg Noord-Nederland, Peter de Visser, Algemeen directeur, Incluzio en Zorgmanager van het jaar 2019 en Liselore Havermans, Researcher, Havermans Consultancy & ScaleUpNation.
Breng ook een bezoek aan de praktijkcases, workshops en informatiemarkt.

 Doelgroep: Projectmanagers in de zorg

Meer informatie: https://www.pmindezorg.nl


Locatie: Congrescentrum het Spant!, Bussum0


Trefwoorden: Hilversum, jaarcongres, projectmanagement, projectmanager, zorg / care


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: