Jaarlijks Congres Vroegsignalering en Vroeghulp 2018

Datum: 21-02-2018

Baby’s – Peuters – Kleuters

Vroeg erbij zijn is dé manier om de gevolgen van fysieke, psychische of sociale problemen bij de ontwikkeling van een jong kind tijdig in te dammen. Voor de vierde keer op rij biedt het Congres Vroegsignalering en Vroeghulp concrete handvatten om alert te reageren op de hulpvraag van ouders en kind.

 

 Doelgroep: http://www.congresburo.com/aanbod/233/vroegsignalering-en-vroeghulp-2018.html

Meer informatie: Dit congres is bedoeld voor iedereen die met baby's, peuters, kleuters en hun ouders werkt. Denk hierbij aan jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, kinderartsen, IMH-specialisten, kinderpsychiaters, lactatiekundigen, logopedisten, kinderfysiotherapeuten, kinder- en jeugdpsychologen, (ortho-)pedagogen, babyconsulenten, maatschappelijk werkers en professionals in de babyopvang (gespecialiseerd en regulier).


Locatie: Pullman Cocagne, Eindhoven0


Trefwoorden: babyconsulent, babyopvang, congres, Eindhoven, geestelijke gezondheid kinderen / infant mental health (IMH), jeugdarts, kinderarts /‎Pediatrician, kinderfysiotherapeut, kinderpsychiater, lactatiekundige, logopedist, Maatschappelijk werker, orthopedagoog, pedagoog, vroeghulp, vroegsignalering


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: