Landelijk Congres Cliëntenraden 2018: LEF op locatie

Datum: 10-12-2018
Landelijk Congres Cliëntenraden 2018: LEF op locatie

Meld u aan voor het Landelijk Congres Cliëntenraden op 10 december 2018 in De Doelen in Rotterdam. Met o.a. Hugo de Jonge, Carin Gaemers en Hadassah de Boer! Het thema van het congres is LEF op locatie. Centraal staat hoe cliëntenraden zich nog sterker kunnen maken voor de kwaliteit van zorg voor bewoners op elke locatie van het verpleeghuis. Ontmoet deze dag ook minister Hugo de Jonge van VWS. De initiatiefnemers zijn: LOC Zeggenschap in zorg, Netwerk Cliëntenraden Zorg en het ministerie van VWS.

Tijdens dit congres doet u kennis en inspiratie op. U volgt lezingen en doet mee aan workshops, discussies en debatten over de impact van veranderingen op medezeggenschap. Veranderingen zoals het lokaal organiseren van zorg, toenemende zorgzwaarte van cliënten en de zoektocht naar andere vormen van medezeggenschap. Daarnaast krijgt u ook concrete handreikingen voor impactvolle medezeggenschap. Dit mag u niet missen!Doelgroep: Het congres is bedoeld voor cliëntenraden van zorgorganisaties die intramurale en extramurale verpleeghuiszorg leveren.

Meer informatie: https://www.waardigheidentrots.nl/congres-clientenraden-2018/"> https://www.waardigheidentrots.nl/congres-clientenraden-2018/


Locatie: De Doelen, Rotterdam0


Trefwoorden: cliëntenraad, medezeggenschap, Rotterdam, verpleeghuis, verpleeghuiszorg


Alle evenementen in deze locatie:

Alle evenementen in dezelfde categorie: