Landelijk Congres IBP in het onderwijs

Datum: 11-10-2017

Wil je in een dag op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen rondom informatiebeveiliging en privacy? Of weten waar je aan moet voldoen en welke acties er nodig zijn om dit goed te regelen op je school of onderwijsinstelling? Dan mag je het Landelijk Congres Informatiebeveiliging en Privacy niet missen.

Hoe pak je informatiebeveiliging en privacy (IBP) organisatorisch aan? Wat moet je als bestuurder, schoolleider of ict-coördinator doen?
Enkele sprekers, waaronder de Autoriteit Persoonsgegevens, praten je bij over wetgeving en geven handvatten voor een organisatorische aanpak. Daarnaast zijn er praktische sessies met concrete voorbeelden die bijdragen aan het vergroten van bewustwording en het creëren van draagvlak binnen je school. Ook worden de risico’s behandeld.Doelgroep: Deze bijeenkomst is voor bestuurders, schoolleiders en ict-coördinatoren in het po en vo onderwijs. Deze personen krijgen voorrang in de aanmelding.

Meer informatie: https://www.kennisnet.nl/bijeenkomsten/agenda/landelijk-congres-informatiebeveiliging-en-privacy-in-het-onderwijs-ibp/">https://www.kennisnet.nl/bijeenkomsten/agenda/landelijk-congres-informatiebeveiliging-en-privacy-in-het-onderwijs-ibp/


Locatie: Kontakt der Kontinenten, Soesterberg0


Trefwoorden: autoriteit persoonsgegevens, bestuurder, informatiebeveiliging, privacy, schoolleider, Soesterberg


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: