Landelijk congres over het onderwijs aan jonge kinderen

Datum: 05-04-2017

De dag begint met een vrolijke opening in het kader van spelen en leren. Daarna volgen in drie rondes 42 praktijkworkshops, lezingen en debatten.

Hoe ga je om met een bomvolle klas? Laat je die ene kleuter doorstromen naar groep 3 of niet? Hoe benut je optimaal kansen in spel? Wat als een kind niet kan meespelen, door zindelijkheidsproblemen of verdriet…? Ontdek het in de verschillende workshopsessies.

Aleid Beets Kessens geeft je handvatten voor het observeren van gedrag, Steven Pont bespreekt de verschillen tussen jongens en meisjes en Margot Wouterse laat zien hoe je met je eigen pop het spel met de poppen van de kinderen volgt en verrijkt.

Je kunt deelnemen aan een debat over groepsgrootte of het curriculum op de pabo. Ook hoor je meer over mindmappen, beweegtuinen en spelbegeleiding in de bouwhoek.Doelgroep: ‘Speel je mee?’ is hét congres voor professionals die werken met het jonge kind. Voor leerkrachten, bouwcoördinatoren en directies.

Meer informatie: http://www.aobevents.nl/conference/jongekind_05042017">http://www.aobevents.nl/conference/jongekind_05042017


Locatie: Congrescentrum het Spant!, Bussum0


Trefwoorden: basisonderwijs, bouwcoördinator, directie, leerkracht


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: