Landelijke studiedag Samenwerken met mantelzorgers

Datum: 11-06-2019
Landelijke studiedag Samenwerken met mantelzorgers

De laatste jaren zijn ruim vier miljoen mantelzorgers een belangrijke samenwerkingspartner geworden van u als zorgprofessional. Dit betekent dat de zorgtaken goed afgestemd moeten worden met elkaar, zodat de mantelzorger wordt ondersteund in plaats van overbelast. Wat kunt u daarvoor doen? Daarnaast heeft iedere gemeente de plicht om mantelzorgers te ondersteunen. Wat kunt u op beleidsniveau voor ze betekenen?

U ontmoet: (Wijk-)verpleegkundigen, verzorgenden, verpleegkundig specialisten, managers en beleidsmakers.

Voor deze studiedag is bij de volgende bureaus accreditatie aangevraagd:
– Verpleegkundig Specialisten Register
– Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals

Uw investering*
Uw investering bedraagt € 340,00 p.p.

Kortingen*
Vroegboekkorting: bij inschrijving vóór 1 april ontvangt u € 25,00 vroegboekkorting, en betaalt u € 315,00 p.p.
Collegakorting: indien u gelijktijdig een collega aanmeldt, krijgt deze tweede (en elke volgende) persoon een extra korting van € 25,00 op de totale inschrijfkosten.
Groepskorting: wanneer u 5 personen gelijktijdig inschrijft is de 5e persoon gratis. Reeds ingeschreven personen kunnen geen deel uitmaken van de groepsaanmelding.

* Alle genoemde bedragen zijn exclusief btwDoelgroep: professionals en beleidsmakers in de zorg die met mantelzorgers te maken hebben

Meer informatie: https://leidscongresbureau.nl/event/samenwerken-met-mantelzorgers/">https://leidscongresbureau.nl/event/samenwerken-met-mantelzorgers/


Locatie: Aristo Amsterdam, Amsterdam