Management Webinarreeks

Datum: 19-10-2021 - 16-11-2021
Management Webinarreeks

Na het succes van de webinarreeks Kids@risk verzorgen we in het najaar een webinarreeks op het gebied van management in de ggz.

Van dinsdagavond 19 oktober tot en met dinsdagavond 16 november 2021 iedere dinsdagavond een ander webinar van 20.00 – 21.30 uur. Deze webinarreeks gaat over Management in de ggz. Het primaire proces kan niet draaien zonder de stafdiensten en het management hierop. Management speelt dus een cruciale rol voor succesvolle behandeling en de gezondheid van een ggz instelling. Maar hoe manage je nu een ggz instelling?

De rode draad van deze webinarreeks is hoe je van behandelaar naar bestuurder kan doorgroeien door te leren van de mensen/managers binnen je eigen organisatie.

De Viersprong wil graag haar ervaring delen over hoe zij het management aanpakt om zo van elkaar te kunnen leren. Daarnaast nodigen wij u graag uit om uw kennis en ervaring te delen tijdens een netwerkmoment aan het einde van de webinars.

Onderwerpen die tijdens de reeks aan bod komen zijn:

Zorginnovatie en onderzoek
Zorgmanagement
Zelforganisatie
Financiën
ProjectmanagementDoelgroep: - behandelaren en medisch specialisten die managementtaken hebben - managers in de zorg in opleiding - ervaren managers die hun kennis willen verbreden - (GGZ-) professionals die ambities hebben door te groeien - beleidsmakers en overige geïnteresseerden

Meer informatie: https://www.deviersprongacademy.nl/congressen/managementwebinarreeks/


Locatie: Online, -0


Trefwoorden: geestelijke gezondheidszorg (GGZ) / mental health care, zorg / care, zorginnovatie, zorgmanagement


Alle evenementen in deze locatie:

Alle evenementen in dezelfde categorie: