Master Meetup SDG

Datum: 08-12-2020
Master Meetup SDG

De Master Meetup SDG is voor iedereen die de SDG’s wil verkennen en er concreet mee aan de slag wil gaan om duurzaamheid binnen zijn of haar organisatie tastbaar te maken.

De SDG’s (Sustainable Development Goals) zijn 17 doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Deze doelen zijn geformuleerd in 2015 door de landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties (VN) en vormen een mondiaal kompas voor uitdagingen als armoede, onderwijs en de klimaatcrisis.

Bedrijven en organisaties plaatsen maatschappelijke impact steeds hoger op de agenda. En gelukkig zien we steeds meer organisaties vanuit intrinsieke motivatie initiatieven nemen rond duurzaamheid. Maar er heerst ook nog veel onbekendheid rondom de SDG’s en/of de concrete implementatie daarvan. En dat willen wij met de Master Meetup SDG veranderen.

Tijdens de Master Meetup SDG spelen we in groepen de SDG-RoadMapp. Deze RoadMapp vormt een waardevol hulpmiddel voor organisaties en bedrijven om met hun medewerkers (op alle niveaus) de SDG’s te verkennen en er concreet mee aan de slag te gaan. Daarnaast word je geïnspireerd door de visies en praktijkverhalen van de keynote sprekers.

De deelnameprijs bedraagt € 499,- excl. BTW per persoon. Meld je aan voor 1 oktober a.s. en profiteer van € 100,- vroegboekkorting.Doelgroep: Iedereen die de SDG's wil verkennen en er concreet mee aan de slag wil om duurzaamheid binnen zijn/haar organisatie tastbaar te maken.

Meer informatie: https://www.master-meetup-sdg.nl/


Locatie: Landgoed Zonheuvel, Doorn0


Trefwoorden: Doorn, duurzaamheid


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: