Masterclass Cultuursensitief Werken en Communiceren

Datum: 22-09-2017

Voor migrantengezinnen kan het lastig zijn om de weg te vinden in het jeugdzorglandschap. Aan de andere kant is het voor organisaties niet altijd gemakkelijk om deze doelgroep te bereiken. Cultuursensitief werken en communiceren, niet alleen intern maar ook in uitingen naar ketenpartners en cliënten helpt daarbij.

Daarom organiseert SaHa Communicatie samen met twee experts op dit gebied een inspirerende masterclass over diversiteit en cultuursensitief werken en communiceren. Een middag die u niet mag missen als u met cliënten van diverse culturele en religieuze achtergronden te maken heeft!

Vragen en casuïstiek
​Om de resultaten van de masterclass zo goed mogelijk te laten aansluiten bij uw eigen werkzaamheden wordt u uitgenodigd van tevoren vragen en/of casuïstiek in te sturen.

Accreditatie
​Het Kwaliteitsregister V&V heeft 4 punten toegekend voor:
– kinderverpleegkundigen
– jeugdverpleegkundigen
– wijkverpleegkundigen
Het SKJ heeft 2 punten toegekend.

Kosten
Vroegboektarief bij aanmelding voor 1 augustus: € 180,- p.p. ex btw.
Daarna: € 195,- p.p. ex btw.Doelgroep: medewerkers van jeugd(gezondheids)zorg, jeugdhulpverlening, jeugdbescherming

Meer informatie: http://www.saha-communicatie.nl/diversiteit_cultuur.html">http://www.saha-communicatie.nl/diversiteit_cultuur.html


Locatie: ,0


Trefwoorden: communicatie, cultuursensitief, diversiteit, jeugdzorg, migrantengezin, Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ)


Alle evenementen in deze locatie:

Alle evenementen in dezelfde categorie: