Masterclass Praktijkgericht PMO

Datum: 02-06-2021
Masterclass Praktijkgericht PMO

In juni vindt de Masterclass Praktijkgericht PMO plaats bij Jaarbeurs Meetup te Utrecht.
De Masterclass Praktijkgericht PMO is een masterclass van vier dagen waarin jouw persoonlijke en individuele praktijksituatie rondom PMO centraal staat. Met een optionele vijfde dag om je voor te bereiden op het officiële IPMA PMO-examen.

Wereldwijde trends en onderzoeken tonen aan dat projecten en projectmatig werken steeds meer de ‘standaard’ manier van werken wordt. Als gevolg daarvan ontstaat er ook een steeds groter wordende vraag naar PMO (Projectmanagement Offices).

De behoefte aan het ontwikkelen van standaarden en ‘aanpakken’ voor projecten en projectmatig werken maakt dat de rol van de PMO steeds duidelijker zichtbaar zal zijn binnen de organisatie. Het schuift van operationeel naar strategisch en van traditioneel naar agile. Van de PMO wordt verwacht dat deze het managementteam pro-actief ondersteunt door middel van advies voor het sturen en beheersen van het projectportfolio. Een professioneel PMO voegt dankzij haar centrale rol waarde toe aan strategische doelen van organisaties.

Tijdens deze masterclass brengen we, in vier dagen, PMO van operationeel naar tactisch en/of strategisch niveau, leer je de aller modernste aanpakken, methoden en technieken en bewijs je jouw toegevoegde waarde in een projectmatige omgeving. Met een optionele vijfde dag om je voor te bereiden op het officiële IPMA PMO-examen.Doelgroep: Projectmanagers

Meer informatie: https://www.masterclass-praktijkgericht-pmo.nl/


Locatie: Jaarbeurs, Utrecht0


Trefwoorden: projectmanagement


Alle evenementen in deze locatie:

Alle evenementen in dezelfde categorie: