MEDexperience

Datum: 06-04-2017

Het eerste, enige en echte belevingsgerichte congres waar u als zorgprofessional op een inspirerende en krachtige wijze teruggaat naar de kern van waarom u doet wat u doet, wat u drijft en u inspireert…?

Weet u waarom u doet wat u doet? En denkt u wel eens na over de keuzes die u heeft gemaakt in het verleden? Of bent u van het type dat het u allemaal overkomt…?
Dan is MEDexperience hét inspiratiedok voor u. Door en voor zorgprofs. Geïnspireerd raken, gemotiveerd worden, reparatie werkzaamheden verrichten, geraakt worden, even stilliggen om weer koers te hervatten en uw kompas weer durven ijken.
Inspirerende sprekers nemen u op verschillende wijze mee in een authentiek verhaal, unieke beleving of opgedane kennis. In gezamenlijke experience sessies, de MED-talks, van 15 min bent u in de gelegenheid, ervaart u de MEDspreker en beslist u of u geïnspireerd of zelfs geraakt wordt.Doelgroep: De zorgprofessional in Care en Cure. De arts, dokter, verplegend-of verzorgend personeel, de medisch specialist orf huisarts en of een manager of bestuurde in een zorgomgeving.

Meer informatie: http://www.medexperience.nl/">http://www.medexperience.nl/


Locatie: Hogeschool Rotterdam, Rotterdam0


Trefwoorden: cure, verzorgende


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: