Mediacongres

Datum: 09-02-2017


A different perspective

Het MWG Mediacongres zet op donderdag 9 februari 2017 de mediawereld op z’n kop. We gaan out-of-the-box, denken om, keren de branche binnenstebuiten, schoppen tegen heilige huisjes en geven a different perspective op:

Technologische ontwikkelingen zoals Artificial Intelligence
De toekomst van ‘traditionele’ media
Privacy en extreem gericht targeten
​Authenticiteit, wat is écht echt?

Met spraakmakende sprekers, knallende keynotes en het triggerende thema a different perspective prikkelen we op 9 februari de mediabranche. Hot topics, inspirerende ideeën en verfrissende learnings gegarandeerd.

Strategieën onthuld
Anita Elberse, hitprofessor van Harvard, verzorgt de opening keynote. Ze onthult de strategieën achter de grootste mediasuccessen en wat de Nederlandse markt daarvan kan leren.

Disruptie en impact
Daarnaast besteden we aandacht aan disruptie en de impact van nieuwe technologieën op ons vak. Met praktisch toepasbare voorbeelden laten we zien hoe bedrijven beter kunnen inspelen op ontwikkelingen als AI.

On demand overleven
De privacy vs. tailormade discussie vormt stof tot nadenken. Experts serveren antwoorden over de grenzen, kansen en toekomst van dit heikele onderwerp. Verder schetsen ze het perspectief van radio, print en tv in de on-demand-wereld.

Echt authentiek
Ook voer voor discussie is de kritiek dat commerciele invloed de authenticiteit en geloofwaardigheid van influencers kan beschadigen. Het congres belicht het onderwerp van alle kanten.

 Doelgroep:

Meer informatie: https://www.mwg.nl">https://www.mwg.nl


Locatie: Passenger Terminal Amsterdam, Amsterdam0


Trefwoorden: artificial intelligence (AI)


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: