Nationaal Sustainability Congres

Datum: 08-11-2018
Nationaal Sustainability Congres

Op donderdag 8 november organiseren Sustainalize en CKC Seminars de 18e editie van het Nationaal Sustainability Congres. Het Nationaal Sustainability Congres is uitgegroeid tot het grootste duurzaamheidscongres in Nederland. Een begrip vóór en dóór duurzaam Nederland.

Met spraakmakende keynotes, scherpe debatten, een breed scala aan onderwerpen in een diversiteit aan sessies, verwachten we wederom een doelgroep van 500 – 750 bestuurders, managers en professionals uit bedrijfsleven en overheid. Allen met een drive om te werken aan duurzaamheid.

Thema 2018: Duurzame daadkracht!
De maatschappelijke opgaven (zowel milieu- als sociale uitdagingen) waarvoor we staan, zijn groter dan ooit maar inmiddels geagendeerd. De tijd begint te dringen om met drastische acties tot verbeteringen te komen en het tij te keren.

Niet voor niets committeerden bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties zich eensgezind achter de Sustainable Development Goals. Daarnaast zijn er doelstellingen gedefinieerd voor duurzame energie en CO2-reductie, zowel vanuit het Klimaatverdrag van Parijs, op Europees niveau als door Nederland zelf. Ook voor een onderwerp als circulaire economie zijn ambities vastgelegd.

Om alle doelen te realiseren, is een gestroomlijnde daadkrachtige samenwerking tussen deze actoren vereist. Met snelle en brede marktintroducties van innovaties, kostenefficiency, snelle leercurves, brede gedragsverandering en sturing.Doelgroep: bestuurders, managers en professionals uit bedrijfsleven en overheid met een drive om te werken aan duurzaamheid

Meer informatie: www.sustainability-congres.nl">www.sustainability-congres.nl


Locatie: 1931 Congrescentrum Brabanthallen, Den Bosch0


Trefwoorden: bedrijfsleven, bestuurder, co2-reducatie, Den bosch, duurzaamheid, klimaatverdrag, manager, overheid


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: