Het NEON Jaar Congres – Ethiek in de Zorg

Datum: 09-06-2017

Ben je actief of nauw betrokken bij ethiek in de zorg en wil je op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ethiek?
Dan is de NEON-congres  echt iets voor jou!
 
NEON (Netwerk Ethiekondersteuning Nederland) is een platform waarin verbindingen tussen practici en theoretici mogelijk worden gemaakt. Het doel is om met deze samenwerking de kwaliteit van ethiekondersteuning binnen de zorg te professionaliseren door te leren van elkaars’ ervaringen, praktijken en kennis.
 
Met het congres Werken(de) Waarden?! Hoe maak je ethiekondersteuning waardevol in jouw organisatie?
Op vrijdag 9 juni biedt NEON een gevarieerd programma waarin workshops, inspirerende sprekers en praktijkervaringen in zorgorganisaties zijn opgenomen. Je deelname is een must wanneer je betrokken of ondersteunend bent bij morele vraagstukken in de zorg.
 
Natuurlijk zijn er volop mogelijkheden om collega’s te ontmoeten die – net als jij – binnen de ethiek betrokken, actief en/of verantwoordelijk zijn. Het NEON-congres biedt de kans om ervaringen uit te wisselen en bijgepraat te worden over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ethiek in de zorg!Doelgroep: Iedereen in de Zorg

Meer informatie: http://hetneoncongres2017.nl">http://hetneoncongres2017.nl


Locatie: ,0


Trefwoorden: Amsterdam, ethiek, ethiekondersteuning, zorg / care


Alle evenementen in deze locatie:

Alle evenementen in dezelfde categorie: