PPM Jaarcongres 2019

Datum: 13-02-2019
PPM Jaarcongres 2019

PPM JAARCONGRES 2019
Portfoliomanagement neemt de lead in innovatie en transformatie door het integraal regisseren tussen beleid en uitvoering. En dat met een grote diversiteit aan uitvoeringsvormen, zoals programma’s, projecten, agile teams en lijn: de hybride portfolio is geboren en zet meer dan ooit een stempel op de toekomst.

Thema 2019: Een nieuwe kijk op het portfolio. Hoe behoud je de regie op innovatie en transformatie?

In de voorgaande editie van het PPM Jaarcongres hebben we ingezoomd op hoe de rol van de Portfoliomanager verandert. Portfoliomanagement is niet meer de vliegende keep die ‘het moet oplossen’ als projecten, programma’s en de operatie elkaar in de weg zitten.
Portfoliomanagement neemt de lead in innovatie en transformatie door het integraal regisseren tussen beleid en uitvoering. En dat met een grote diversiteit aan uitvoeringsvormen, zoals programma’s, projecten, agile teams en lijn: de hybride portfolio is geboren en zet meer dan ooit een stempel op de toekomst. Maar, hoe krijg je grip op het hybride portfolio in een tijd van wendbaarheid en de continue druk van transformatie en innovatie? Hoe kom je (weer) in de lead en hoe help je als portfoliomanager de directie en het management in het krijgen van grip?

Early bird registratie deadline: registreer voor 1 november 2018 om te profiteren van de early bird korting van €100,-.Doelgroep: Het PPM Jaarcongres is gericht op de verschillende doelgroepen die met PPM te maken hebben, zoals: Directie en managers van projectenorganisaties en zakelijke dienstverleners Managers van non-profit organisaties die meer marktgericht willen werken Programma- en portfoliomanagers, (senior) projectmanagers Resource managers CFO’s, controllers en financieel managers CIO’s en (senior) ICT-managers en managers van corporate ICT afdelingen Managers R&D en/of innovatie Managers van business development afdelingen Organisatie adviseurs

Meer informatie: https://www.ppmjaarcongres.nl/">https://www.ppmjaarcongres.nl/


Locatie: Figi Zeist, Zeist0


Trefwoorden: chief information officer (CIO), controller, directie, financieel manager, manager, portfoliomanager, programmamanager, projectenorganisatie, zakelijke dienstverlener, Zeist


Alle evenementen in deze locatie:

Alle evenementen in dezelfde categorie: