Scrum Event 2018

Datum: 01-11-2018
Scrum Event 2018

Een van de basisbegrippen binnen Agile werken is vertrouwen, dit onderwerp komt tijdens deze editie van het Scrum Event dan ook uitgebreid aan bod. Drs. Erik Schoppen is merkexpert, neurowetenschapper en gedragsonderzoeker, en doet onderzoek naar duurzaam (merk)vertrouwen in het brein aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij zal tijdens het Scrum Event inzicht geven in o.a. de volgende vragen: hoe werkt vertrouwen in ons brein? Wat zijn de functies van vertrouwen? Vertrouwen is essentieel bij verandering, verbinding, empathie, coaching en leiderschap. Maar hoe krijg je het? 

Verder vinden er breakout-sessies plaats over Agile praktijkcases door vertegenwoordigers van bedrijven en instanties als Shell, UWV, ING, Nuon, zorginstelling Sedna en Achmea. Daarnaast zullen er workshops gegeven worden over uiteenlopende onderwerpen zoals Visual Thinking & Zakelijk Tekenen, Blockchain, Proces Mining en Het faciliteren van Scrum Events met gebruik van neuroscience. De lijst van sprekers is lang en indrukwekkend.
Met vragen ten aanzien van Agile werken en Scrum kan men tijdens het evenement ook terecht op de Agile Markt. Kortom Scrum Event 2018 belooft een leerzame, interessante, inspirerende dag te worden; Agile, Scrum, slim samenwerken in de 21e eeuw!



Doelgroep:

Meer informatie: https://scrumevent.nl/"> https://scrumevent.nl/


Locatie: Planetarium Meeting Center, Amsterdam



0


Trefwoorden: agile, Amsterdam, leiderschap / leadership, neuroscience, proces mining, scrum, visual thinking


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: