SKJ, wat kun je ermee -Hapy Day voor jeugdzorgwerkers

Datum: 18-04-2019
SKJ, wat kun je ermee -Hapy Day voor jeugdzorgwerkers

Happy Day
Dé ontmoetingsplek voor jeugdprofessionals in de jeugdsector. Een dag van verbinding, collega’s ontmoeten, verhalen van anderen horen, volgen van interessante workshops en ontmoeten van de trainers waar wij mee werken. De eerste Happy Day op 18 oktober 2018, exact een half jaar na de lancering van de HKC Academy, was een groot succes.

Thema: SKJ, kun je ermee?
Tijdens het event van HKC Academy op donderdag 18 april 2019 gaan we je meenemen in de wondere wereld van het nieuwe hulpverlenen. Binnen de JeugdZorg is er een nieuwe ontwikkeling gaande. Met de komst van het SKJ is het belangrijk dat jij je registratie behoudt. Hiervoor heb je opleidingen te volgen. Tijdens deze tweede editie staat het thema ‘SKJ, wat kun je ermee” centraal.

Kennisuitwisseling over dit thema, volgen van workshops en onderling netwerken staan centraal tijdens Happy Day van de HKC Academy.

Wij hebben voor deze dag de top trainers uitgenodigd van ons platform, die jou naar je next level brengen. Opleiders en trainers van het online trainingsplatform, HKC Academy zullen de workshops over de thema`s geven.

Een laagdrempelige manier om kennis te maken met de trainers en trainingen die SKJ geaccrediteerd zijn.Doelgroep: Jeugdzorg

Meer informatie: https://www.hkcacademy.nl/de-happy-day/">https://www.hkcacademy.nl/de-happy-day/


Locatie: ,0


Trefwoorden: jeugdzorg, Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ)


Alle evenementen in deze locatie:

Alle evenementen in dezelfde categorie: