Slotsymposium De jeugdbescherming van morgen!

Datum: 18-09-2017

Op 18 september 2017 ronden we het programma ‘Nieuwe Jeugdbescherming’ af. Onder de naam ‘Swing’ voerden verschillende gecertificeerde instellingen de afgelopen twee jaar, veelal in samenwerking met wijkteams en gemeenten, elf vernieuwende projecten uit. Zij presenteren tijdens het symposium ‘De jeugdbescherming van morgen!’ hun resultaten en vernieuwende werkwijze. Ook andere, voor de aanpak van kindermishandeling, belangrijke vernieuwingen passeren de revue.

Verder kijken we vooruit naar de jeugdbescherming van morgen. In meer dan 40 workshops, lezingen en masterclasses delen we vernieuwende praktijken, onorthodoxe visies en ervaringen. In een debat discussiëren we over de toekomst van de jeugdbescherming en de rol van de samenleving daarin. Daarbij gaan we de controverse niet uit de weg.Doelgroep:

Meer informatie: http://nieuwejeugdbescherming.nl/article/kom-naar-slotsymposium-jeugdbescherming-morgen/">http://nieuwejeugdbescherming.nl/article/kom-naar-slotsymposium-jeugdbescherming-morgen/


Locatie: NBC, Nieuwegein0


Trefwoorden: gemeenten, jeugdbescherming, Nieuwegein, wijkteam


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: