SONCOS themasymposium 2018 – Toekomstbestendige innovatie

Datum: 02-10-2018
SONCOS themasymposium 2018 – Toekomstbestendige innovatie

Op dinsdag 2 oktober 2018 organiseert SONCOS wederom haar jaarlijkse themasymposium. Dit jaar besteden we aandacht aan toekomstbestendige innovatie en de rol die SONCOS daar bij heeft. De technologische en medicamenteuze ontwikkelingen in de oncologie gaan steeds sneller. Hoe gaan we daar als dokters mee om? Is elke innovatie ook zinnige zorg en wie bepaalt dat? Hoe organiseren en evalueren we de implementatie van nieuwe technieken of behandelingen en is er een rol voor SONCOS in het ontwikkelen van normen of het initiëren van registraties?

Deze vragen zullen terugkomen in drie delen. In het eerste deel wordt ingegaan op enkele belangrijke innovaties van de laatste jaren, zoals immunotherapie bij melanoom en de komst van de protonencentra. In het tweede deel wordt ingegaan op de implementatie en organisatie van innovaties, zoals bij de OVHIPEC behandelingen bij ovariumcarcinoom. Het laatste deel staat in het teken van MDO’s. Er moeten steeds meer patiënten besproken worden waardoor de overleggen steeds meer tijd innemen. Hoe kan het MDO efficiënt blijven worden ingezet in de moderne kankerzorg?

Het SONCOS themasymposium zal worden gehouden in het Muntgebouw te Utrecht. Graag discussiëren wij met u over toekomstbestendige innovatie in de kankerzorg.

Secretariaat SONCOS:
Congress Care
Postbus 441
5201 AK ’s Hertogenbosch
Tel.: 073 -6901415
E-mail: registrations@congresscare.comDoelgroep: Enkel toegankelijk voor health care professionals

Meer informatie: https://www.soncos.org/agenda/soncos-themasymposium-2018/">https://www.soncos.org/agenda/soncos-themasymposium-2018/


Locatie: Muntgebouw Utrecht, Utrecht0


Trefwoorden: gezondheidszorgprofessional / health care professionals, kankerzorg, ovariumcarcinoom, symposium, Utrecht


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: