Studiedag LVB & Psychiatrie

Datum: 11-02-2020

Volgens het SCP heeft ongeveer 30% van de cliënten binnen de GGZ een lichte verstandelijke beperking (LVB). Toch zijn de behandelmogelijkheden hier veelal niet op aangepast. Het vinden van een goede plek voor een cliënt met een LVB binnen de GGZ is dan ook vaak moeilijk. U wilt cliënten met een LVB de best mogelijke zorg bieden maar kunt hierin belemmerd worden door het gebrek aan kennis over de combinatie van LVB en psychiatrie.
Onze sprekers zijn allemaal werkzaam op het snijvlak GGZ en mensen met een verstandelijke beperking. Zij kennen deze doelgroep als geen ander en kunnen u bijpraten over nieuwe ontwikkelingen om het gat te dichten tussen beide gebieden.
Volledige programma en meer informatie: https://www.leidscongresbureau.nl/event/lvb-en-psychiatrie-3/

Accreditatie
Aangevraagd bij NIP/NVO, SKJ, Registerplein, NVvP, FGzPt en V&VN

Uw investering
€355,-
€25,- vroegboekkorting bij aanmelding vóór 26 november
€25,- collegakorting of 5e collega gratisDoelgroep: Psychologen, (ortho)pedagogen, psychiaters, begeleiders, verpleegkundigen, beleidsmakers, managers en anderen werkzaam in de GGZ, gehandicaptenzorg, MEE en het sociaal domein.

Meer informatie: https://www.leidscongresbureau.nl/event/lvb-en-psychiatrie-3/


Locatie: Aristo Amsterdam, Amsterdam0


Trefwoorden: Beroepsvereniging Verzorgenden Verpleegkundigen (V&VN), Federatie van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten (FGzPt), geestelijke gezondheidszorg (GGZ) / mental health care, gehandicaptenzorg, licht verstandelijke beperking (lvb), Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP), orthopedagoog-generalist, pedagoog, psychiater, psychiatrie, psycholoog, registerplein, sociaal domein, Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ), verpleegkundige


Alle evenementen in deze locatie:

Alle evenementen in dezelfde categorie: